Futbol

L'Espanyol i el Rayo obren al Teresa Rivero la final de la Superlliga

L'Espanyol i el Rayo Vallecano jugaran aquest diumenge al Teresa Rivero el partit d'anada de la final de la Superlliga femenina, on els dos conjunts busquen conquistar el segon títol de la lliga de la seva història. Les blanc-i-blaves arriben a la cita després d'haver quedat primeres en la segona fase, que enfrontava els millors equips de la primera i en la qual les madrilenyes van acabar segones. Tota la plantilla perica, incloses les lesionades Raquel Corral i Marina Marimón, seran a Vallecas. A més, la Peña Espanyolista de Madrid ha confirmat la presència al camp per donar suport a l'equip.

Actualitzat
L'Espanyol no necessita una altra motivació que culminar una gran temporada, en què han sumat 36 dels 42 punts possibles. El conjunt d'Òscar Aja busca conquistar un títol que se sumaria a l'aconseguit el 2006 i que els donaria accés directe a la Lliga de Campions.

Per la seva banda, el Rayo vol revalidar el títol assolit la passada campanya, de manera que Martínez Llosa apostarà per un equip ofensiu per aconseguir un resultat positiu de cara a la tornada, que es jugarà el 9 de maig a Sant Adrià. Les madrilenyes podran comptar amb la seva capitana, Natalia, que ha marcat 32 gols aquesta temporada, i amb Adriana, que ha aconseguit 34 gols i procedeix, precisament, del conjunt periquito.


Anar al contingut