L'Espanyol incentivarà la presència d'aficionats a Cornellà celebrant l'any nou xinès durant la prèvia del partit contra el Sevilla (rcdespanyol)
Espanyol

L'Espanyol celebrarà l'any nou xinès en el partit a Cornellà - el Prat contra el Sevilla

El club organitzarà diverses activitats durant la prèvia del duel contra els andalusos, diumenge, als voltants de l'estadi

Marc BéjarActualitzat

L'Espanyol celebrarà l'any del Gall. El club blanc-i-blau ha anunciat aquest dijous que organitzarà diversos actes per commemorar l'any nou xinès que, segons el calendari, s'iniciarà aquest pròxim dissabte 28 de gener. Per aquest motiu, Cornellà-el Prat acollirà un seguit d'activitats durant la prèvia del partit de diumenge contra el Sevilla (16.15).

Al voltant de les 13.30, començarà la celebració, que tindrà lloc davant de la botiga oficial de l'estadi. El club espera que els socis i simpatitzats pericos puguin gaudir amb el tast de diversos tipus de menjar xinès, a més de tallers de cal·ligrafia del país asiàtic. Més tard entraran en escena la Colla de Diables del Prat i Kung-fu, dos grups que amaniran les hores prèvies al partit. Els blanc-i-blaus esperen acabar la festa celebrant també una victòria contra els andalusos que els permetria mirar cap amunt en la classificació.

 

 

Anar al contingut