L'Espanyol cau al camp del Saragossa (1-0) i deixa escapar l'ocasió d'assegurar-se matemàticament la permanència

L'Espanyol va perdre a La Romareda contra el Saragossa (1-0) i va deixar escapar així la primera oportunitat per segellar matemàticament la permanència. Davant d'un rival que també lluita per allunyar-se del descens, Kameni va protagonitzar intervencions de mèrit. Però en el minut 77, Pareja va ser expulsat per haver comès un penal dubtós i Colunga va transformar la pena màxima. Dissabte, els de Pochettino volen certificar la salvació contra l'Osasuna, a l'estadi de Cornellà-el Prat.

L'Espanyol no es va poder assegurar matemàticament la permanència en el  desplaçament a La Romareda. Moisés va disposar de la millor ocasió blanc-i-blava del partit quan en el minut 8 va fer lluir Roberto. Poc abans de la mitja hora de joc, nova oportunitat per a l'equip de Pochettino, que va dominar el joc durant els 45 primers minuts. En aquesta ocasió, Verdú no va poder culminar-la. Abans d'arribar al descans, el Saragossa va disposar de l'única oportunitat de gol. Colunga va enviar la pilota al lateral de la xarxa.

Expulsió de Pareja i penal polèmic

A la segona meitat, l'Espanyol es va limitar a veure-les a venir i, de bon començament, va veure com una errada defensiva va permetre a Eliseu plantar-se davant de Kameni, que va evitar el gol. En el minut 32, l'àrbitre Iturralde González es va treure de la màniga un penal més que dubtós de Pareja a Ander Herrera. El defensa argentí va veure la targeta groga. Però després es va dirigir a l'àrbitre i va veure la segona groga per protestar. La pena màxima la va transformar Colunga, que deixa respirar el Saragossa de cara a assegurar-se la permanència.