Gerard Moreno, durant un entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (rcdespanyol.com)
Espanyol

L'Espanyol anuncia una convocatòria sense Gerard Moreno ni Víctor Sánchez per a l'amistós contra l'Olot

El davanter pateix una sobrecàrrega al quàdriceps de la cama esquerra que el deixa fora per precaució mentre el migcampista haurà de seguir un pla individualitzat

Actualitzat

L'Espanyol ha fet pública la convocatòria per a l'amistós que l'enfrontarà a l'Olot a l'Estadi Municipal d'Olot, aquest dimarts (20.00, Esport3). La llista està formada per 21 jugadors, dels quals 7 són del futbol base.

El conjunt blanc-i-blau no podrà comptar en aquest partit amb Gerard Moreno ni Víctor Sánchez. El primer, segons ha informat el club, pateix una sobrecàrrega al quàdriceps de la cama esquerra i es queda fora de la convocatòria per precaució. El segon té una lesió a la zona interna del bessó esquerre i seguirà un treball individualitzat. Paco Montañés tampoc jugarà per molèsties al soli de la cama dreta i Caicedo té permís del club.

La llista completa la formen Pau, Adri López, Javi López, Pipa, Aarón Martín, Marc Navarro, Lluís, David López, Mario Hermoso, Pol Lozano, Royo, Diop, Javi Fuego, Granero, Jurado, Marc Roca, Puado, Melendo, Sergio García, Pibe i Baptistao.

Després de l'entrenament d'aquest dilluns Marc Navarro ha explicat que "la meva posició en principi és lateral dret, però jugaré on l'entrenador necessiti. Jo vull gaudir". El jove del planter està desitjant que comenci la seva primera temporada amb fitxa professional del primer equip.

Anar al contingut