Espanyol

L'Espanyol, amb David Garcia recuperat, comença a preparar la visita al Bernabéu

Després de la victòria de dissabte davant l'Athlètic Club, l'equip perico, que dissabte jugarà contra el Madrid a l'estadi Santiago Bernabéu, s'ha entrenat aquest dilluns a la tarda a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Pochettino ha recuperat David Garcia, que dissabte va ser baixa per una gastroenteritis. El tècnic blanc-i-blau també confia recuperar Nakamura, Forlín i Moisés. Això sí, De la Peña continua lesionat, Chica està sancionat, i Callejón, per contracte, no podrà jugar contra el Madrid.

Actualitzat
Nakamura vol recuperar el to i ser útil a l'Espanyol. No ha volgut jugar a la segona anglesa, amb el Middlesbrough. Ben Sahar confia a convèncer Pochettino quan li torni a donar una oportunitat. Per això, ha ignorat l'oferta per anar cedit del Hapoel Haifa.

Cap dels dos jugadors vol moure's, i menys en la setmana que toca visitar el Bernabéu. Un partit que estimula també la resta del vestidor blanc-i-blau, i més després d'haver sumat tres punts, contra l'Athletic Club, carregats d'estabilitat.

Pochettino té un pla per puntuar a Chamartín. A banda de moltes correccions personalitzades, el tècnic ha programat una doble sessió per aquest dimarts. Callejón serà baixa contra els blancs per contracte, però els blanc-i-blaus esperen recuperar Moisés, Nakamura i Forlín.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut