Barça

Les personalitats que han votat a les eleccions del FC Barcelona

A la meitat de la jornada electoral noms de la cultura, de la política i de l'esport, amb passat o present blaugrana, han anat a votar

Actualitzat

L'abast de les eleccions del FC Barcelona va molt més enllà de l'esport, a jutjar per la presència de les destacades personalitats que ja han passat per les instal·lacions electorals del Camp Nou per exercir el seu dret a vot com a soci del Barça.

Entre aplaudiments i crits d'independència ha anat a votar el president de la Generalitat, Artur Mas, i altres polítics, com l'exalcalde de Barcelona Xavier Trias o i el batlle de Lleida, Àngel Ros.

Del món de la cultura, mossèn Ballarin ha votat obertament per Joan Laporta, que li ha agraït públicament el seu suport via xarxes socials.

Personalitats vinculades més directament amb el FC Barcelona també han anat a votar. Luis Enrique ha estat dels més matiners, només cinc minuts després que obrissin les portes ja introduïa la papereta a l'urna. Piqué ha votat acompanyat pel seu fill Milan i un diplomàtic Iniesta ha desitjat sort als quatre candidats abans de votar. Destacats exjugadors també han fet acte de presència, uns de més recents --com Carles Puyol i Xavi Hernàndez-- i uns de més veterans --com Migueli i Alexanko. Johan Cruyff s'ha presentat a l'urna acompanyat per la seva dona i per Joan Laporta.

Representants de les seccions blaugranes com l'entrenador de l'equip de futbol sala, Marc Carmona, o el del Barça d'handbol, Xavi Pascual, han exercitat el seu dret a vot.

També han desfilat per Can Barça expresidents com Sandro Rosell, que ha defugit les càmeres com ha pogut. Joan Gaspart, en canvi, s'ha aturat i ha desitjat que "guanyi qui guanyi s'acabi d'una vegada la guerra entre famílies".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut