Leonard avança els Spurs, i Harden deixa els Rockets a un pas de la classificació en els "playoffs" de l'NBA

El Spurs s'avancen per 2-1 als Clippers, mentre que els Rockets i els Wizzards agafen una distància de 3-0 que sembla decisiva davant dels Mavericks i els Raptors

Actualitzat

L'actuació combinada de l'escorta James Harden i del pivot Dwight Howard va tornar a ser decisiva en el joc dels Rockets de Houston, que es van imposar a domicili als Mavericks de Dallas (128-130) en el tercer partit de l'eliminatòria de primera ronda dels "playoffs" de l'NBA. Així sumen la tercera victòria consecutiva i només n'han d'assegurar una altra per passar a les semifinals de la Conferència Oest.

Harden va anotar 42 punts, la seva millor marca com a professional en la fase final (l'anterior havia estat de 37), i Howard també va sorgir com el líder del joc interior amb un doble doble de 13 punts i 26 rebots, la seva millor marca professional en la fase final.

Encara a l'estat de Texas, Kawhi Leonard va elevar encara més la seva figura d'estrella en convertir-se en el líder dels Spurs en el triomf contra els Clippers de Los Angeles (100-73), també en el tercer partit de la sèrie. El jove aler de 23 anys, que un dia abans havia estat elegit jugador defensiu de l'any, també es va encarregar de mostrar la seva classe en l'apartat ofensiu i va anotar 32 punts, un rècord personal en "playoffs". La victòria avança els actuals campions per 2-1 en l'eliminatòria.

En el tercer partit de la jornada, a Washington, John Wall va liderar l'atac dels Wizards per derrotar els Raptors de Toronto (106-99). Als càntics de "MVP, MVP..." de la seva afició, el base va respondre amb 19 punts i 15 assistències, que van ser la clau de la victòria del seu equip, juntament amb l'actuació de Paul Pierce en l'últim quart, quan va anotar, sense cometere cap errada, 11 dels seus 18 punts. L'equip de la capital se situa amb un 3-0 sobre els canadencs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut