Barça

Leo Messi recull la seva quarta Bota d'Or sense parlar del seu futur

El davanter argentí admet que ha madurat en el seu joc i entén la seva suplència a Torí, però evita parlar de la renovació del seu contracte amb el Barça

Actualitzat

Leo Messi s'ha mostrat satisfet per recollir la seva quarta Bota d'Or, que l'iguala amb Cristiano Ronaldo. En un acte a l'antiga fàbrica Damm de Barcelona, el davanter argentí s'ha mostrat agraït als seus companys, ha admès que se sent més madur al camp i ha explicat també que entén perfectament que Ernesto Valverde decidís deixar-lo a la banqueta en l'últim partit del Barça, a casa de la Juventus: "No m'agrada mai quedar-me fora, però entenc que la temporada és llarga i ens hem de cuidar", ha dit.   

Això sí, en la seva breu intervenció, Messi ha esquivat el tema que més inquieta la opinió pública: quan es produirà l'acte de renovació del seu contracte amb el Barça

Messi ha rebut el guardó que l'acredita com a màxim golejador de les lligues europees de la temporada 2016-17 de la mà de Luis Suárez, mic i company, i guanyador de l'edició anterior.  

És la quarta vegada que el davanter del Barça rebrà aquesta distinció, fet que l'equipara amb el madridista Cristiano Ronaldo. Messi va anotar un total de 37 gols a la Lliga la passada campanya, i va acabar superant en una lluita molt renyida el davanter holandès de l'Sporting de Portugal Bas Dost, que en va marcar 34.

Al final de l'acte l'argentí ha estat fotografiat amb el seu actual botí:

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut