Futbol

Leo Messi manté la seva fiabilitat en les finals: 20 gols en 23 partits

Leo Messi arribarà a la final de la Champions de Berlín en un estat de forma immillorable i després de demostrar, un cop més, que els partits decisius no li fan respecte

Eloi SansaActualitzat

A cinc dies per a la final de la Lliga de Campions davant la Juventus, el Barça té més que mai el paper de favorit. No li falten arguments després de guanyar la Copa del Rei davant l'Athletic i fer el doblet. El més contundent, però, és el moment de joc de Leo Messi, que va demostrar la seva condició de millor jugador del món davant els bilbaïns marcant dos gols, un d'ells de peça de museu.

Messi és conegut per la seva capacitat golejadora, i les dades revelen que és gairebé igual de prolífic en les finals que en partits menys transcendents: en les 23 finals que ha jugat amb la samarreta del Barça, l'argentí ha marcat 20 gols. Pel que fa a la Champions en concret, Leo ha participat en les finals dels 2009 i del 2011 contra el Manchester United, i ha marcat un gol en cadascuna. La final del 2006, davant l'Arsenal, no la va jugar per lesió.

14 títols de 18

El Barça manté un alt índex de triomfs quan alinea Messi en una final. Dels 18 títols que s'ha jugat amb Leo al camp, l'equip blaugrana n'ha guanyat 14. La col·lecció és impressionant: 2 Lligues de Campions, 2 Mundialets de clubs, 2 Supercopes d'Europa, 3 Copes del Rei i 5 Supercopes d'Espanya. El quinzè podria ser la final de Berlín.

   

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut