Futbol

Leo Messi firma una actuació gairebé perfecta la nit que se li resisteix el gol

Un dels jugadors més efectius de la història del futbol va tenir una nit negra de cara a porta. Paradoxalment, però, el "10" blaugrana va oferir una actuació memorable que ha fet la volta al món

Actualitzat

Molts aficionats al futbol ja donarien per bo el preu d'una entrada només per veure una jugada de crac, una assistència de gol com la que va permetre a Ivan Rakitic desfer l'empat inicial. El preu de l'entrada tindria molt més valor si el mateix jugador fes un recital de joc d'atac durant els 90 minuts de partit i només la bona actuació del porter visitant evités els seus gols. Uns gols que Leo Messi buscava amb insistència des que Joe Hart li va parar el llançament de penal en el partit d'anada jugat a Manchester. El crac argentí va intentar superar el porter del Manchester City des de tots els angles, però el gol semblava estar barallat amb el 10 del Barça, que va acabar el partit felicitant-se amb el porter rival.

Però el repertori extraordinari que va mostrar Messi no es va acabar aquí. L'argentí va xutar tres faltes, una de les seves grans especialitats, però no se'n va sortir i, a més a més, va provocar dues targetes grogues, una a Kolarov i una a David Silva per aquesta entrada. Però, encara ens queda per veure el millor del seu repertori. Dos túnels, un a Milner i l'altre a Fernandinho, que van fer que els aficionats del Camp Nou acabessin cridant el seu nom.

El crac és aquí, entestat a continuar capgirant la història. I ahir, que estrenava botes noves, va acabar fent tremolar més d'un; sobretot Pep Guardiola, que va marxar de l'estadi desitjant no haver-s'hi d'enfrontar.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut