Imatge de Messi l'any passat celebrant els 28 anys (Foto: Twitter)
Imatge de Messi l'any passat celebrant els 28 anys (Foto: Twitter)
Barça

Leo Messi fa 29 anys concentrat amb la selecció argentina

L'astre del futbol ha fet aquest divendres 29 anys. I com és habitual aquests últims anys, no ha pogut celebrar la festa amb la seva família, ja que està competint amb la selecció argentina

Actualitzat

El davanter del Futbol Club Barcelona Leo Messi celebra el seu vint-i-novè aniversari aquest divendres concentrat amb la selecció argentina. Una celebració que no distreu el blaugrana del seu gran objectiu en aquests moments, guanyar una Copa Amèrica que trencaria una sequera de 23 anys sense títols del seu combinat nacional en les grans cites del futbol.

És un fet habitual aquests últims anys que l'argentí celebri el seu aniversari envoltat dels seus companys de selecció. Va arribar a la majoria d'edat preparant a Enschede (Holanda) els quarts de final del Mundial sub-20. Un any més tard, el 2006, el feliç dia el va trobar concentrat per participar per primera vegada amb la selecció absoluta a la Copa del Món.

L'any 2007 estava a Veneçuela disputant la Copa Amèrica. El 2010, era jugant el Mundial de Sud-àfrica. El 2011 va tocar novament Copa Amèrica i, el 2014, el Mundial del Brasil. Finalment, l'any passat va celebrar el seu naixement a la concentració de la seva selecció a la Copa Amèrica de Xile.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut