Leo Messi a la Copa Amèrica (Reuters)
Futbol

Leo Messi decideix continuar jugant amb l'Argentina adduint que "estimo massa el meu país"

Segons un comunicat de l'empresa que gestiona els seus drets d'imatge, Leo Messi ha decidit seguir jugant amb la selecció del seu país. Assegura que "hi ha moltes coses per arreglar al futbol argentí i prefereixo fer-ho des de dins. Estimo massa el meu país i aquesta samarreta". El crac blaugrana, per tant, jugaria al setembre contra l'Uruguai i Veneçuela.

Actualitzat

Edgardo Bauza i Leo Messi s'han reunit aquests últims dies a Barcelona i la trobada ha tingut el resultat que la majoria d'argentins desitjava: el retorn del crac a l'equip nacional a partir del setembre, segons ha fet públic el jugador en un comunicat. Serà en els partits de classificació per al mundial 2018 contra l'Uruguai (2 de setembre) i Veneçuela (7 de setembre).

Aquest és el contingut de la nota publicada aquest divendres per l'empresa que gestiona els seus drets d'imatge: "Lionel Messi continuarà jugant amb la selecció argentina. El jugador ha declarat: "Veig que hi ha molts problemes en el futbol argentí i no pretenc crear-ne un altre. No vull fer cap mal, sempre he pretès tot el contrari, ajudar en tot el que pugui". Messi considera que "hi ha moltes coses per arreglar al futbol argentí, però prefereixo fer-ho des de dins i no criticant des de fora".

El davanter argentí ha reconegut que "em van passar moltes coses pel cap el dia de l'última final (la de la Copa Amèrica) i vaig pensar seriosament a deixar-ho. Però estimo massa el meu país i aquesta samarreta".

Recordem que Messi havia anunciat que deixava la selecció del seu país després de perdre la final de la Copa Amèrica davant Xile a la tanda de penals. A partir d'aquell moment, es va engegar una campanya popular a l'Argentina per intentar que reconsiderés la seva posició. I ha estat el nou seleccionador, Edgardo Bauza, nomenat fa un parell de setmanes, l'artífex del seu retorn, que quedarà confirmat un cop es faci pública la llista de jugadors convocats per als dos partits esmentats de la fase de classificació del mundial 2018.

.
Anar al contingut