Leo Baptistao, durant la roda de premsa
Espanyol

Leo Baptistao: "Comptem amb un gran equip i podem fer un gran any"

El màxim golejador de l'Espanyol a la pretemporada assegura que l'equip arriba ben preparat i sense nervis al debut a la Lliga, contra el Sevilla

Actualitzat

L'Espanyol prepara l'estrena a la Lliga, dissabte, al camp del Sevilla. Avui, l'equip blanc-i-blau ha fet una sessió d'entrenament en què han participat amb normalitat alguns dels futbolistes que estaven tocats, com Hernán Pérez o el porter Roberto Jiménez. L'Espanyol fa cinc temporades que no aconsegueix guanyar al Sánchez Pizjuán. La plantilla blanc-i-blava s'ha renovat molt i, amb Quique Sánchez Flores, afronta amb il·lusió el primer partit oficial.

El màxim golejador de la pretemporada, Leo Baptistao, creu que l'equip hi arriba ben preparat i ha confessat que la plantilla no té nervis pel debut, sinó tot al contrari: "Volem guanyar, venim d'una ratxa molt bona. Tenim la nostra primera final contra el Sevilla i ho intentarem, per descomptat. Comptem amb un gran equip i podem fer un gran any", ha assegurat.

Baptistao ha admès que, pel que fa a l'adaptació al seu nou equip, no s'esperava "un inici tan bo", i ha explicat el seu bon moment. "Em sento bé físicament i amb el grup. Tots estem molt bé. No em fixo només en el que faig jo, sinó en el que fem tots, ja que perquè la pilota arribi a mi ha de passar per molts companys abans", ha dit.

Anar al contingut