Leo Baptistao a l'entrenament d'aquest dimecres (Foto: www.rcdespanyol.com)
Leo Baptistao a l'entrenament d'aquest dimecres (Foto: www.rcdespanyol.com)
Espanyol

Leo Baptistao afirma que l'Espanyol "no m'ha trobat a faltar" després de passar quatre mesos lesionat

El davanter brasiler va reaparèixer dissabte en el triomf a casa davant l'Alabès

Actualitzat

Leo Baptistao, que va tornar a jugar aquest dissabte després de quatre mesos lesionat, ha assegurat que "l'equip no m'ha trobat a faltar". El davanter de l'Espanyol ha comparegut davant la premsa després de la sessió d'entrenament d'aquest dimecres per reconèixer que tenia "ansietat per tornar a jugar. Hi havia dies que venia molt bé i altres que sentia dolor, però els metges m'explicaven que em passava. Tenia moltes ganes d'estar amb els companys i veia com anaven passant els partits. Gràcies a Déu tinc la meva família, els amics i l'afició que m'han donat suport".

David López, José Manuel Jurado, Víctor Sánchez i Òscar Melendo han entrenat al mateix ritme que la resta de jugadors de l'Espanyol  a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els tres primers havien treballat dimarts al marge del grup per acumulació de partits. Quique Sánchez Flores va prendre la decisió de regular la seva càrrega de feina. Melendo, per la seva banda, ja estat recuperat del cop al genoll que va patir en el partit de l'Espanyol B contra l'Atlètic Balears. Qui continua sense entrar en el treball conjunt és Álvaro Vázquez, ja que encara no està plenament recuperat d'una sobrecàrrega a l'adductor esquerre.

Una sala audiovisual històrica per a l'Espanyol

La Fundació de l'Espanyol ha posat en marxa una campanya de micromecenatge per poder crear una sala audiovisual a l'RCDE Stadium de Cornellà - El Prat que expliqui la història de l'entitat amb l'ajut de les últimes tecnologies. L'objectiu final es recaptar 8.000 euros per difondre la trajectoria històrica de l'Espanyol amb imatges i continguts inèdits.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut