Champions

L'entrenador de l'Atlètic Simeone apel·la al cor i Gabi al cap per guanyar el Madrid en la semifinal de la Lliga de Campions

Mentre que Simeone vol un equip capaç de jugar amb la passió dels seus aficionats, un dels seus jugadors apel·la al control de les emocions per superar el Reial Madrid

Actualitzat

L'entrenador de l'Atlètic de Madrid, Diego Pablo Simeone, ha apel·lat al caràcter dels seus jugadors de cara al partit d'anada de la semifinal de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid, quan ha dit que "hem de formar un equip que competeixi amb la il·lusió de qualsevol aficionat de l'Atlètic".

Simeone ha parlat de les baixes amb que el seu equip afronta el partit. Ha explicat que "les absències són importants perquè cap dels meus futbolistes que juguin de laterals ho han fet abans. Però el futbol és un joc d'equip. Pot faltar un jugador important en una posició, però l'equip compensa aquesta absència".

Un dels capitans de l'equip, Gabi, ha portat la contrària al tècnic argentí. El migcampista ha estat contundent: "Amb el cor no es guanyen les copes. Hem de fer un partit gairebé perfecte per estar en una altra final".

Gabi ha explicat que "hem de controlar les nostres emocions. A mi no em fa més il·lusió jugar contra el Madrid que contra qualsevol altre equip. Em fa il·lusió jugar una altra final i guanyar aquesta Lliga de Campions que tant volem".  

Carrasco es recupera a temps

La notícia positiva per a l'Atlètic, després de l'últim entrenament abans d'enfrontar-se amb el Madrid, ha estat la recuperació de Yannick Carrasco de l'esquinç lleu de la clavícula dreta que va patir dimarts passat davant del Vila-real. El belga ha rebut l'alta i ha entrat a la convocatòria. Sime Vrsaljko, recuperant-se d'una lesió de genoll, i Juanfran Torres i José María Giménez, amb lesions musculars, n'han quedat fora.

La llista de convocats de Simeone la integren Moyá, Oblak, Godín, Filipe Luis, Savic, Lucas, Tiago, Koke, Saúl, Carrasco, Gabi, Thomas, Gaitán, Griezmann, Fernando Torres, Correa, Gameiro i el jugador del filial Alberto Rodríguez.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut