Araujo, en un escalfament previ en un partit de la selecció mexicana amb el seu inconfusible pentinat
Araujo, en un escalfament previ en un partit de la selecció mexicana amb el seu inconfusible pentinat
barça

L'enfrontament impossible de l'altre Araujo amb el Barça: primer "por", després lesió

El lateral cedit al Las Palmas, pròxim visitant a Montjuïc, s'ha fet mal al bíceps femoral. Ja es veia afectat per la clàusula imposada als blaugranes a préstec

Redacció Esport3Actualitzat

El malson del FC Barcelona quan es parla de lesions, els problemes musculars al bíceps femoral, també pot afectar, òbviament, els blaugranes juguen a préstec en altres equips. És el cas del lateral mexicà Julián Araujo, cedit al Las Palmas fins a final de temporada, tal com ha confirmat aquest dimarts el club canari.

Araujo, que està firmant un curs notable a les ordres de García Pimienta, fet que li permet mantenir esperances de complir el seu "somni de tornar al Barça", va marxar sa amb la selecció del seu país i ha tornat amb la baixa. El virus FIFA també fa parada a l'arxipèlag de l'Atlàntic.

Precisament el conjunt "pío-pío" serà el pròxim visitant a Montjuïc el dissabte 30 de març. Un partit en què Araujo es veia afectat per l'anomenada clàusula de la por pel fet de pertànyer a l'entitat blaugrana amb un vincle que expira el 30 de juny. Entre traves contractuals i lesions, la possibilitat que l'altre Araujo exhibeixi les seves virtuts contra el Barça és del tot inexistent.

Moleiro sí que té opcions

Qui sí que té alguna opció d'enfrontar-se als de Xavi és l'última joia del fèrtil planter del Las Palmas, Alberto Moleiro. El migcampista de Tenerife, que treballa per superar una sobrecàrrega als ísquios, és a l'agenda del Barça per les seves semblances amb Pedri.

Anar al contingut