Tenis

L'eliminació d'Andy Murray és la sorpresa inesperada de la primera jornada a Mont-real

L'eliminació d'Andy Murray ha estat la notícia més sonada de la primera jornada al Masters 1000 de tennis de Mont-real. L'escocès, actual número 4 del tenis mundial i campió del torneig en les dues últimes edicions, ha perdut, aquesta matinada, contra el sud-africà Kevin Anderson per 6-3 i 6-1. D'altra banda, Rafa Nadal debuta avui a Mont-real contra el croat Ivan Dodic

Actualitzat
Murray no ha tingut resposta davant del potent servei d'aquest jugador de 2 metres i 3 centímetres, que ha arribat a fer fins a 5 "aces" -5 serveis directes-. Al final, Anderson ha acabat derrotant Murray per 6-3 i 6-1. També va quedar eliminat l'únic català inscrit al torneig, Albert Montañés, que va perdre amb el nord-americà Michael Russell per 7-5 i 6-2.

La pluja ha fet que s'haguessin de suspendre quatre partits de la jornada d'aquesta matinada, com el de Verdasco contra l'alemany Kamke o el d'Ishner contra Baghdatis, que va quedar a mitges i va impedir que debutés, en la competició, el número 1 mundial, Novak Djokovic.

Nadal debuta avui

Al Torneig de Tenis de Mont-real, avui debuta Rafel Nadal. El manacorí, cap de sèrie número 2, jugarà el partit de la segona ronda davant el croat Ivan Dodig. Avui també s'estrenen el cap de sèrie número 3, el suís Roger Federer, que jugarà davant el canadenc Vasek Pospisil i el serbi Novak Djokovic que començarà a defensar el número 1 mundial jugant contra el rus Nikolai Davydenko.
Anar al contingut