Futbol

L'Eibar envia una carta a l'Almeria en què agraeix l'actitud del cap de premsa

El discurs de Gaizka Garitano va ser interromput per representants de la premsa d'Almeria i aquest va decidir marxar. Ara el club basc agraeix l'actitud del cap de premsa, mitjançant una carta dirigia al president del club andalús

Xavi VegasActualitzat

L'Eibar ha enviat una carta d'agraïment a l'Almeria pel "comportament extraordinari" que va tenir el cap de premsa a la conferència de Gaizka Garitano. El tècnic de l'Eibar va ser criticat per alguns periodistes per respondre en euskera a preguntes en aquest mateix idioma i el responsable de comunicació del club andalús, Juan José Moreno, va demanar respecte als periodistes que estaven fent gestos de desaprovació al tècnic de l'equip guipuscoà, quan parlava en la seva llengua.

"Tinc aquí una carta que dirigim al president de l'Almeria, Alfonso García Gabarrón, per agrair-li el comportament extraordinari que va tenir el cap de premsa del club", ha anunciat Alex Aranzabal. Habitualment l'entrenador de l'Eibar, en tots els camps, fa primer les seves declaracions en euskera a les rodes de premsa, i després en castellà. "Garitano, com acostumo a fer jo, respon en euskera a les preguntes en euskera, en castellà quan són en castellà, i si ens pregunten en anglès també intentem respondre en aquest idioma", ha explicat el màxim mandatari del club basc.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut