Els jugadors de l'Egara celebren el pas als quarts amb els seus aficionats
Hoquei herba

L'Egara es classifica per als quarts de final de l'Euro Hockey League en els penals

L'equip terrassenc ha patit però ja és als quarts de final de la màxima competició continental. Tot i portar el pes del partit, ha hagut de recórrer a una agònica tanda de penals per cantar victòria

Actualitzat

L'Egara ha hagut de resoldre en els penals (5-4) el duel amb el Saint-Germain corresponent als vuitens de final de l'Euro Hockey League després de l'empat (1-1) a què s'ha arribat al final del temps reglamentari.

L'equip terrassenc ha estat superior al seu rival, però li ha faltat precisió en atac per plasmar el seu millor joc al marcador. Pepe Romeu ha avançat l'equip blanc-i-blau en transformar un penal-stroke, però, poc abans del descans, Pauchet ha empatat pels francesos després de rematar un llançament de llarga distància i enganyar el porter Quico Cortés.

Després de malbaratar algunes ocasions clares, entre elles algunes sorgides dels cinc penals-córners que ha llançat, l'Egara ha hagut de recórrer a la tanda de penals per segellar la classificació. Després d'una sèrie sense cap errada de nou llançaments entre els dos equips, Quico Cortés ha aturat el cinquè penal dels parisencs i ha sentenciat el matx. El contrincant dels ratllats sortirà del partit entre el Zwart holandès i l'Arminem d'Àustria i es jugarà dissabte dia 3 a les 12.15 h en directe per Esport3.cat i l'app d'Esport3.

El Polo, aquest dijous

L'altre representat català de la final a 8, que es juga a partit únic a Bloemendaal (Països Baixos), és el Polo, que s'enfronta amb el Rott Weiss de Colònia, en partit que es podrà seguir en directe per Esport3 i esport3.cat a partir de les 11 del matí.

Anar al contingut