LeBron James, fent una passada (Foto: Reuters)
Bàsquet

LeBron James es converteix en l'aler amb més assistències de la història de l'NBA

El dorsal 23 dels Cleveland Cavaliers obté una altra marca que demostra la seva versatilitat. LeBron, a punt d'entrar en el top 20 d'anotadors històrics de l'NBA, també sap repartir joc.

Actualitzat

LeBron James està recollint als 30 anys els fruits d'una intensa carrera. L'últim mite que ha estat superat pel dorsal 23 dels Cleveland Cavaliers és Scottie Pippen. L'escuder de luxe de Michael Jordan en els Chicago Bulls dels 90 era fins aquesta nit l'aler amb més assistències de l'NBA (6.135), però James ha destapat el seu vessant més generós a la victoria dels Cavs davant els Pistons (93-102) i n'ha repartit fins a 11, de manera que en suma 6.142 en el total de la seva carrera.

"Significa molt per a mi. Sempre m'he alegrat més de poder donar assistències als companys que d'anotar jo mateix", diu James, que ha confessat que de petit es fixava en jugadors com Pippen perquè no creia que pogués emular mai un jugador com Jordan.

Els Cavaliers, entonats

Mentre James va trencant marques, els Cleveland Cavaliers continuen creixent de cara al "play-off". Davant els Pistons també ha destacat Kevin Love, autor de 24 punts en una sèrie de 8 triples anotats de 9 d'intentats. Els de Cleveland comencen a amenaçar el lideratge dels Chicago Bulls a la Divisió Central i el tercer lloc a la Conferència Est. 

Triple doble de Westbrook

Però si algun jugador està per sobre dels altres en aquest moment és Russell Westbrook, autor d'un triple doble davant els Indiana Pacers (105-92). Gràcies als 20 punts, 11 rebots i 10 assistències de Westbrook, els Oklahoma City Thunder encadenen el setè triomf seguit i són, ara per ara, l'equip més en forma del campionat.

Resultats de la jornada:

Washington Wizards-Golden State Warriors   107-114

Detroit Pistons-Cleveland Cavaliers     93-102

Oklahoma City Thunder-Indiana Pacers           105-92

Dallas Mavericks-Toronto Raptors          99-92

 

Anar al contingut