Zlatan Ibrahimovic, setena setmana de baixa. (Foto: Reuters)
Zlatan Ibrahimovic, setena setmana de baixa. (Foto: Reuters)
Futbol

Laurent Blanc troba a faltar Ibrahimovic, que encara segueix de baixa per lesió

L'entrenador del PSG, Laurent Blanc, ha reconegut que el seu equip necessita Zlatan Ibrahimovic per trobar el seu millor joc. El suec comença la seva setena setmana de baixa i encara no podrà jugar aquest dimecres contra l'Apoel de Nicòsia, partit del grup del Barça.

Actualitzat

Laurent Blanc ha reconegut a la roda de premsa prèvia al partit de Champions que el seu equip troba a faltar la presència del seu davanter estrella Zlatan Ibrahimovic. L'entrenador, que prepara el partit contra l'Apoel de Nicòsia sense Ibrahimovic, ha afirmat que amb el suec el PSG s'assegurava un o dos gols o una o dues assistències per partit.

Blanc, però, assumeix la seva baixa i vol seguir guanyant sense el davanter: "El més important és que estem guanyant els partits i espero que seguim fent-ho per anar millorant el nostre futbol", ha dit.

El tècnic francès ha reconegut també que el futbol que està fent el seu equip no és tan bo com el de l'any passat, però atribueix aquest factor a la lesió d'Ibrahimovic: "Tenim la possessió de la pilota com l'any passat i també les ocasions, però ens falta un jugador, Ibra, que suposa un o dos gols o una o dues assistències per partit", ha assegurat Blanc.

El PSG s'enfrontarà aquest dimecres a l'Apoel de Nicòsia en l'altre partit del grup del Barça, i intentarà guanyar per seguir a la primera posició del grup.

 

 

Anar al contingut