Lliga de Campions

L'Atlètic de Madrid s'imposa al Galatasaray i certifica el pas a vuitens de la Champions, mentre que el Sevilla es complica la supervivència a Europa

Cara i creu per a l'Atlètic de Madrid i el Sevilla a la penúltima jornada de la fase de grups de la Champions League

Actualitzat

Atlètic de Madrid-Galatasaray (2-0)

Els madrilenys han dominat el partit de cap a cap, especialment Griezmann que ha anotat els dos gols colchoneros. El primer, de cap, s'ha originat en una genial centrada de Gabi que el francès ha rematat a plaer. En el segon gol, Griezmann, perfectament col·locat, ha afusellat la porteria turca a boca de canó. El Galatasaray prou feina ha tingut per intentar evitar un marcador més contundent. Després d'aquest partit, els homes de Simeone certifiquen el pas a vuitens de final i es disputaran el primer lloc amb el Benfica.

Borussia Möenchengladbach-Sevilla (4-2)

Les poques opcions que tenien els andalusos per seguir vius a Europa s'han torçat després de la derrota davant del Borussia, que ha controlat el partit en tot moment.

Els homes d'Unai Emery han sortit a donar-ho tot i durant la primera mitja hora s'han arribat a creure que traurien profit del duel contra els alemanys. Partit igualat fins que ha arribat el primer gol d'Stindl, moment que el Sevilla ha baixat els braços i s'ha traduït en un joc molt espès. Johnson, Raffael i, de nou, Stindl han acabat d'arrodonir la nit. Només en els darrers compassos de joc, el Sevilla ha aconseguit maquillar una mica el marcador, gràcies al gol de Vitolo i al de Banega, de penal.

Amb aquest resultat, el Borussia queda tercer de grup i el Sevilla últim o, el que és el mateix, ara mateix serien els alemanys que passarien a jugar l'Europa League i deixarien els andalusos fora de l'aventura europea.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut