Futbol

L'Atlètic de Madrid prepara l'assalt al Camp Nou amb Falcao recuperat i la baixa gairebé segura d'Adrián

L'Atlètic de Madrid s'ha tornat a entrenar per preparar el proper partit de Lliga al Camp Nou davant el Barça. La principal notícia és l'absència d'Adrián, que sembla que definitivament serà baixa per al duel contra els blaugrana, mentre que Falcao s'ha exercitat amb normalitat i sembla recuperat de la sobrecàrrega muscular que el va deixar fora del duel de Copa contra el Getafe.

Actualitzat
L'Atlètic de Madrid s'ha tornat a entrenar per preparar el proper partit de Lliga al Camp Nou davant el Barça. La principal notícia és l'absència d'Adrián, que sembla que definitivament serà baixa per al duel contra els blaugrana, mentre que Falcao s'ha exercitat amb normalitat.

El davanter asturià, que té un esquinç de turmell, ha treballat al gimnàs, igual que el "Cebolla" Rodríguez, i tot i que encara queda una sessió de treball abans del partit, tot indica que Adrián no es recuperarà a temps. El mateix passa amb l'uruguaià, amb qui hi havia alguna esperança que pogués entrar a la llista de convocats.

Per contra, el colombià Radamel Falcao sí que sembla que arribarà sense problemes al partit. Aquest divendres s'ha entrenat amb normalitat després de tenir descans contra el Getafe a la Copa per una sobrecàrrega muscular i ja només queda que els metges li donin el vistiplau definitiu.

Messi-Falcao, duel de golejadors

Leo Messi i Radamel Falcao
són ara mateix els dos artillers amb millor forma de la Lliga espanyola. L'argentí i el colombià, dos golejadors implacables, se citen aquest diumenge al Camp Nou amb motiu del Barça-Atlètic de Madrid. Messi i Falcao són el primer i el segon màxims realitzadors de la Lliga, amb 23 i 16 dianes respectivament, després de 15 jornades disputades. Unes xifres que demostren la incidència d'aquests jugadors en el joc dels seus equips.

Tots dos futbolistes passen per un estat de forma excepcional. Messi suma 15 gols en els últims 9 partits que ha disputat. A més, en set d'aquests s'ha apuntat un doblet, l'últim a la Copa contra el Còrdova. Falcao, per la seva banda, es presentarà al Camp Nou després d'exhibir-se en l'última jornada en marcar 5 gols en el triomf per 6-0 de l'Atlètic de Madrid contra el Deportivo.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut