L'Atlètic de Madrid empata amb el dèbil Qarabag en un mal partit dels de Simeone (0-0)

L'equip de l'Azerbaidjan ha sumat el primer punt de la seva història a la Lliga de Campions

Daniel AlentoActualitzat

L'Atlètic de Madrid ha empatat a 0 amb el modest Qarabag en el seu tercer partit de la fase de grups de la Lliga de Campions. A Bakú els de Diego Simeone necessitaven guanyar per mantenir bones opcions de classificar-se per als vuitens després d'haver sumat 1 punt en els primers dos partits, però l'empat al camp del cuer els deixa en una situació delicada.

L'equip de l'Azerbaidjan ha començat el matx amb molts ànims, buscant aprofitar la velocitat per la banda esquerra de Madatov. L'Atlètic, que ha patit una mica, ha començat a controlar la situació de mica en mica. En el minut 27 els de Diego Simeone han tingut la primera gran oportunitat, però la sortida del porter Ibrahim Sehic ha evitat el gol de Yannick Carrasco.

Passada la mitja hora de joc, els madrilenys han incrementat la producció ofensiva. En una jugada d'estratègia han tingut una nova ocasió, una rematada de cap de Saúl que ha aturat Sehic. El porter bosnià ha tornat a estar encertat a peus de Griezmann. En el córner posterior, la rematada de José María Jiménez ha sortit fora per poc. Al descans, el marcador era d'empat a 0. En el cas dels atlètics, una constant preocupant aquesta temporada. En 8 dels seus 11 partits d'aquesta temporada no han marcat en els primers 45 minuts.

Novament en la segona meitat el Qarabag s'ha deixat veure en els primer minuts. Mentre un gol de Griezmann en el minut 53 ha estat ben anul·lat per fora de joc, els àzeris han fet el seu primer xut a porta, obra de Richard Almeida. L'equip de casa ha seguit acostant-se a la porteria d'Oblak, tot i que sense concretar ocasions nítides. En el minut 74 Ndlovu ha caigut dins l'àrea matalassera davant Godín. L'àrbitre no ho ha considerat penal i ha ensenyat al davanter una targeta groga, la segona que veia.

Amb un jugador més l'Atlètic no ha millorat en atac. S'ha fet amb el monopoli de la pilota, però sense generar autèntic perill. La seva millor ocasió ha arribat en una errada de Sehic, que no ha agafat bé la pilota. En la rematada posterior Fernando Torres ha reclamat penal per una empenta quan ha rematat de cap massa alt. L'equip de l'Azerbaidjan fins i tot ha tingut una última ocasió per marcar, amb un xut d'Elyounuiss que ha anat fora.