Primera Divisió

L'Athletic de Bilbao derrota Osasuna amb un gol d'Aduritz en un partit espectacular(1-0)

Aritz Aduriz ha decidit un partit ple de ritme i d'ocasions a San Mamés. El davanter basc ha anotat el gol de la victòria per l'Athletic als 12 minuts i partir d'aleshores tots dos equips han pogut marcar en motes ocasions. Els de Bielsa s'allunyen del descens, on continua l'Osasuna, penúltim amb 4 puints. El Granada, de la seva banda, ha fet saltar la banca a l'Iberostar Estadi, on ha guanyat el Mallorca amb els gols d'El Arabi i Torje a la segona meitat. L'israelià Hemed ha retallat distàncies per als locals.

L'Athletic ha aconseguit una victòria balsàmica després de la derrota a la Lliga Europa i d'un començament de Lliga fluix. Aritz Aduriz ha decidit un partit ple de ritme i d'ocasions. El davanter basc ha anotat el gol de la victòria per l'Athletic als 12 minuts i partir d'aleshores tots dos equips han pogut marcar en motes ocasions.

L'Osasuna ha enviat dues pilotes als pals a la primera part i a la segona qualsevol dels dos conjunts hauria pogut batre la porteria rival. L'Osasuna segueix penúltim amb 4 punts.

Mallorca, 1 - Granada, 2

El Granada ha sabut esperar el seu moment a Mallorca per anotar-se una victòria que el fa allunyar-se de la zona de descens (1-2). El Arabi ha fet el primer el minut 65 (una jugada espectacular) i Torje ha rematat la feina al 76 amb el 0-2. Hemed ha fet el gol del Mallorca però l'afició local s'ha quedat amb les ganes de veure l'empat. Els illencs tenen 11 punts mentre que el Granada en suma 8.

Llevant, 1 - València, 0

El Llevant s'ha imposat en el derbi valencià gràcies a un gran gol del nigerià Martins a la primera part. L'equip de Pellegrino ha decebut de totes totes i no ha recordat en res el que va guanyar el Lilla a la Champions. Els granota, en canvi, s'han refet de la derrota a la Lliga Europa al camp del Hannover i han demostat que són un conjunt amb les idees clares i sempre competitiu.

El Llevant té ara 10 punts i mira cap amunt, mentre que el València queda amb 8, en terra de ningú.