Mbappé saluda als aficionats després d'un dels partits d'aquesta temporada
Mbappé saluda als aficionats després d'un dels partits d'aquesta temporada
Futbol

Un gran d'Anglaterra, el primer en passar de Kylian Mbappé

L'entrenador de l'Arsenal, Mikel Arteta, s'ha desmarcat de la cursa per fer-se amb els serveis del crac francès

Redacció Esport3Actualitzat

Tots els camins porten cap a Madrid. Si més no, tothom dona per fet que Kylian Mbappé, després de comunicar al PSG que no seguirà al club més enllà del 30 de juny, acabarà aterrant al Bernabéu. L'Arsenal, per exemple, es desmarca en la cursa per acollir l'internacional francès.

Així ho ha expressat el seu entrenador, Mikel Arteta. Quan se li ha preguntat per Mbappé, l'entrenador "gunner" ha deixat entreveure que el seu club no hi té gaire a fer. "Estaries interessat en ell, tot i que ja sabem on anirà?", li han demanat. Aquesta ha estat la resposta d'Arteta:

"Tu saps on anirà? Quan hi ha un jugador d'aquest calibre, nosaltres sempre hem de ser en les converses. Però, com heu dit, fa una altra pinta."

Arteta, un dels noms que es va autodescartar per agafar el relleu de Xavi a can Barça, s'està convertint en un dels entrenadors que parlen més clar del futbol actual.

Arteta, en un entrenament amb l'Arsenal (@arsenal)
Arteta, en un entrenament amb l'Arsenal (@arsenal)

 

Luis Enrique: "No puc dir res sobre Mbappé"

La comunicació del París Saint-Germain a diversos mitjans francesos sobre l'anunci de l'adeu de Kylian Mbappé ha sacsejat el club. El seu portaveu efectiu és Luis Enrique Martínez, que entrena el primer equip. Però el tècnic asturià no vol mullar-se sobre una qüestió que l'ha marejat durant tota la temporada. Aquest divendres, en la roda de premsa prèvia del partit de la Ligue 1 que el seu equip juga contra el Nantes, Luis Enrique ha tirat pilotes fora.

"No, no puc dir res, d'Mbappé. Públicament, ni el club ni Kylian Mbappé s'han manifestat. Fins que les parts implicades no es pronunciïn, jo no diré res. Quan parlin les parts, hi diré la meva."

La insistència dels periodistes, buscant una millor resposta, no ha anat més enllà. Luis Enrique ha assegurat que l'ambient a l'entrenament d'aquest divendres ha estat bo i ha deixat clar que ell se centra en el grup.

"No estic preocupat, intento continuar millorant l'equip. El club i l'equip estan per damunt de les individualitats."

Centrat en el present i el futur immediat, el tècnic del PSG confia que l'afer Mbappé no alteri l'actual bon moment que viu el seu equip.

 
Anar al contingut