L'Arsenal derrota el West Ham tot i jugar molts minuts en inferioritat per l'expulsió de Vermaelen (2-0)

Cesc Fàbregas ha estat la gran novetat del partit que l'Arsenal ha jugat aquest dissabte contra el West Ham a l'Emirates Stadium. El català, que es va lesionar el passat 6 de març i s'havia perdut els últims dos partits dels "gunners", ha reaparegut per liderar la victòria del seu equip, rival del Barça en els quarts de final de la Lliga de Campions, i que s'ha situat líder provisional de la Premier League. Els londinencs s'han avançat ben aviat amb un gol de Denilson però han hagut de jugar molts minuts en inferioritat per l'expulsió de Vermaelen, que ha comès un discutit penal sobre Guille Franco quan era l'últim defensor. Almunia ha aturat la pena màxima de Diamanti i a vuit minuts del final i Cesc, també de penal, ha fet la sentència definitiva.