Futbol internacional

L'Arsenal cau a la final de la Carling Cup i podria perdre Van Persie per al Camp Nou (2-1)

L'Arsenal haurà de seguir esperant per trencar una sequera sense títols que ja dura sis anys. El rival del Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions va perdre la final de la Carling Cup contra el Birmingham City, una derrota que es va produir de la forma més cruel, amb un gol en contra en l'últim minut. Tot i les baixes dels lesionats Cesc i Walcott, els "gunners" partien com a grans favorits per endur-se el títol però van acabar derrotats per un equip que lluita per evitar el descens a la Premier League. Per acabar-ho d'adobar, Van Persie es podria perdre la tornada al Camp Nou per un esquinç al genoll.

Contra tot pronòstic, el Birmingham City va guanyar la final de la Carling Cup contra l'Arsenal. Els "gunners", doncs, no han pogut tallar una sequera de sis anys sense títols i s'han vist condemnats per un error en l'últim minut. Sense el capità Cesc Fàbregas ni Theo Walcott, lesionats, els d'Arsène Wenger van veure com el Birmingham s'avançava en el minut 30 de joc amb un gol de l'ex del València i del Racing Nicola Zigic. Però, abans del descans, Robin van Persie va fer l'empat a un en una acció en què es va queixar de molèsties a la cama i va despertar els dubtes de la seva presència en la tornada dels vuitens de la Champions al Camp Nou. El moment clau del partit va ser a un minut per al final, quan el defensa francès Laurent Koscielny va cometre un error garrafal, que va permetre a Martins fer el gol de la victòria. El Birmingham, que lluita per evitar el descens a la Premier, feia 48 anys que no aixecava un títol i s'ha assegurat jugar a Europa la pròxima temporada.

Van Persie, dubte per al Camp Nou

L'holandès Robin van Persie té un esquinç al genoll que podria apartar-lo del partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Barcelona al Camp Nou. L'holandès es va lesionar en el minut 39 precisament en la jugada del gol de l'empat a un, fet per ell mateix. Van Persie va patir un cop al genoll amb un jugador rival en el moment de fer la rematada però va seguir sobre la gespa fins al minut 70, quan Wenger el va substituir pel danès Nicklas Bendtner.

L'holandès se suma als dubtes d'altres jugadors importants de cara al decisiu duel del Camp Nou del pròxim 8 de març com són Cesc Fàbregas, amb una petita lesió muscular als isquiotibials, i Theo Walcott, amb un esquinç al turmell. "Van Persie té mal al genoll. Esperem les proves de dilluns. Llavors en podrem saber-ne més", va reconèixer Wenger.