Jordi Alba i Gerard Piqué, a més d'Iniesta, són els blaugrana que han viatjat a Düsseldorf amb la selecció (EFE)
Futbol

L'Alemanya-Espanya, el plat fort d'una nit de seleccions d'alt nivell

La selecció espanyola de Julen Lopetegui juga davant Alemanya en un partit clau en la preparació per al Mundial del juny. Altres dels millors combinats nacionals del món també disputaran amistosos de preparació

Actualitzat

La selecció espanyola que dirigeix Julen Lopetegui ja és a Düsseldorf, on a partir de les 20.45 s'enfrontarà a la selecció alemanya en un matx de caràcter amistós. El partit, l'última convocatòria abans del Mundial, servirà per mesurar el nivell dels equips i acabar de fer proves amb els jugadors que tenen opcions d'anar a Rússia 2018. L'Esprit Arena viurà un enfrontament entre els dos últims campions del món, un al·licient més en una cita protagonitzada per dos dels favorits a tornar a aixecar el trofeu de campió.

Argentina, amb el dubte de Messi

Un altre dels punts d'atenció és l'Argentina-Itàlia, que es jugarà a Manchester. Al marge de l'entitat de les dues seleccions, el punt d'interès és saber si jugarà Leo Messi. en les últimes hores ha transcendit a l'Argentina que el davanter blaugrana no jugara per una fatiga muscular.   

Altres duels de nivell durant la jornada són el Portugal-Egipte, que enfrontarà dos dels golejadors de moda com són com Cristiano Ronaldo i Mohammed Salah, l'Holanda-Anglaterra, que suposarà l'estrena de Ronald Koeman a la banqueta "oranje", o el França-Colòmbia. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut