La Volta

L'alemany Maximilian Schachmann guanya la penúltima etapa de la Volta, que s'ha hagut de retallar per la neu

Després d'aquest resultat, Valverde, que compta amb un avantatge de 16 segons sobre el colombià Egan Bernal (Team Sky), ho té tot a favor seu per endur-se la 98a edició de la ronda catalana. Aquest diumenge, l'última etapa en directe, per Esport3

Actualitzat

L'alemany Maximilian Schachmann (Quick-Steps Floors) s'ha adjudicat aquest dissabte la penúltima etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, de 117 quilòmetres, amb inici a la Pobla de Segur i final a Torrefarrera, en què Alejandro Valverde (Movistar Team) manté el mallot de líder.

En una jornada marcada per la neu a Vielha, que ha obligat a retallar 77 quilòmetres el recorregut original, el ciclista teutó ha estat el més ràpid en una etapa que s'ha decidit després d'una igualada pugna final amb Diego Rubio (BH Burgos), el seu company de fuga. El pilot ha travessat la línia de meta a divuit segons del cap de cursa.

Després d'aquest resultat, Valverde, que compta amb un avantatge de 16 segons sobre el colombià Egan Bernal (Team Sky), ho té tot a favor seu per endur-se la 98a edició de la ronda catalana, que acabarà aquest diumenge després de vuit ascensions a la muntanya de Montjuïc de Barcelona.

 

 



 

 

 

ARXIVAT A:
La Volta
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut