Dakar

Laia Sanz encara el Dakar amb optimisme i no descarta quedar per entre els 15 primers a la general

El proper 2 de gener Laia Sanz serà a Asunción, al Paraguai, a sobre de la seva KTM a punt per sortir i disputar una nova edició del Ral·li Dakar en terres americanes

Actualitzat

Laia Sanz encara el Dakar 2017 amb el repte d'acabar entre els primers a la classificació general. A la roda de premsa de presentació amb l'equip KTM, la pilot de Corbera no descarta res i es mostra d'allò més optimista: "He de ser entre els quinze primers, qui ho sap, potser puc optar fins i tot a alguna cosa més. Crec que m'anirà bé."

Serà la setena vegada que Laia Sanz participa en l'emblemàtica prova de raids amb la seva moto, una experiència que li anirà molt bé ara que Marc Coma ha dissenyat un ral·li més difícil del que és habitual: "Al Marc sempre li ha agradat el Dakar més autèntic. Han complicat el tema de la navegació per reduir la velocitat." I això, segons la de pilot de KTM, "l'afavoreix".

A l'hora de valorar els rivals, Laia Sanz té molt clar que en té un de principal: ella mateixa. "En un Dakar no pots dir que tindràs un rival. Hi ha vuit pilots que són les bèsties i després n'hi ha quinze o vint que són molt ràpids. M'he de preocupar en la meva carrera".

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut