Atletisme

Laia Forcadell i Berta Castells fan un mal debut en l'inici dels europeus d'atletisme de Göteborg

Els europeus d'atletisme han començat a Göteborg i les dues catalanes que hi han competit no han tingut un bon debut. Laia Forcadell s'ha quedat fora de les semifinals dels 400 metres tanques i Berta Castells, de la final de llançament de martell. Forcadell ha participat en la quarta sèrie i ha ocupat el sisè lloc, amb 57 segons i 81 centèsimes. També ha quedat fora d'aquestes semifinals l'atleta del Barça Cora Olivero, cinquena en la primera sèrie amb 57 segons i vuit centèsimes. Berta Castells només ha pogut llençar 58 metres i 93 centímetres en la qualificació del llançament de martell.

Actualitzat

L'atleta de Torredembarra, Berta Castells, que ha competit amb febre, s'ha quedat lluny dels 68 metres i mig que exigia l'organització per passar a la final i dels 65 metres i 70 centímetres aconseguits per ella mateixa aquest any i que és l'actual rècord nacional.

Pel que fa a la delegació espanyola, s'han esvaït les primeres opcions de medalla, ja que en la final de llançament de pes Manolo Martínez només ha pogut acabar novè i perquè en la final dels 10.000 metres femenins Marta Domínguez ha acabat setena. Tot i això, ha batut el rècord espanyol en aquesta distància.

De la primera jornada, també destaca que Maite Martínez s'ha classificat per a les semifinals en la prova de 800 metres amb victòria en la primera sèrie, en canvi Ester Desviat ha estat eliminada. Juan Carlos Higuero, Arturo Casado i Sergio Gallardo disputaran dimecres la final de 1.500 metres després d'haver-se classificat amb autoritat en aquesta prova.

Anar al contingut