La reunió de l'Assemblea General de l'ACB (@ACBCOM)
Bàsquet

L'ACB inscriu de forma cautelar i provisional el Reial Betis Energia Plus com a equip de la Lliga Endesa

Amb la inclusió cautelar i provisional del CDB Sevilla SAD a la Lliga Endesa 2017-18, s'establirà un nou calendari de competició per a divuit equips que es donarà a conèixer aviat

Actualitzat

L'Assemblea General de l'ACB ha acordat inscriure de forma cautelar i provisional el Reial Betis Energia Plus com a equip de la Lliga Endesa per a aquesta temporada, després que el club andalús hagi acreditat que compleix les condicions per competir a l'ACB.

En un comunicat oficial, l'Associació de Clubs assegura que, "després de debatre la situació propiciada pel dictamen del jutjat de primera instància número 23 de Barcelona del passat 31 de juliol", s'ha decidit la "inscripció cautelar i provisional del CDB Sevilla SAD com a equip ACB per a la temporada 2017-18, en aplicació de les mesures cautelars dictaminades, després que el club hagi acreditat el compliment de les condicions requerides per accedir a l'ACB".
 
"Sense perjudici d'això, els clubs es reserven el dret de continuar defensant als tribunals en el futur la validesa de les decisions aprovades per l'Assemblea General de l'ACB, que van fixar unes noves condicions econòmiques d'accés per participar en la Lliga Endesa a partir de la temporada 2017-18, anul·lant les anteriors", prossegueix la nota.

Amb la inclusió cautelar i provisional del CDB Sevilla SAD a la Lliga Endesa 2017-18, s'establirà un nou calendari de competició per a divuit equips que es donarà a conèixer aviat. Es mantenen, però, les dates de disputa de cada jornada. La Lliga Endesa 2017-18 arrencarà el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d'octubre, i la Lliga Regular acabarà el 24 de maig.

Anar al contingut