Susana Monje, vicepresidenta econòmica del Barça
Susana Monje, vicepresidenta econòmica del Barça
Barça

La vicepresidenta econòmica del Barça, Susana Monje, presenta la dimissió per motius personals

El president, Josep Maria Bartomeu, la substituirà en el càrrec de manera interina

Actualitzat

El FC Barcelona ha anunciat que la vicepresidenta econòmica, Susana Monje, ha presentat la dimissió per motius personals. El substitut en les seves funcions serà el mateix president Josep Maria Bartomeu de forma temporal mentre el Barça busca una persona que pugui assumir el càrrec a llarg termini.

Susana Monje va ser tresorera del Club durant cinc anys, del 2010 al 2015 i, posteriorment, va ser la vicepresidenta econòmica durant gairebé 18 mesos. En aquest temps, la seva prioritat ha estat controlar el deute del FC Barcelona, incrementar els beneficis i implementar mesures de contenció de despeses. 

Abans d'acomiadar-se, la ja exvicepresidenta del Barça, ha declarat: "necessito temps per dedicar a la meva família i a la meva feina. Tanco una etapa i n'obro una altra"

El grup d'empreses propietat de la família de Monje, Essentium, no està en el seu millor moment i és que acumula deutes milionaris amb la Seguretat Social i amb els seus treballadors, que ja han protagonitzat dues manifestacions pels carrers de Madrid en el darrer mes per reclamar els endarreriments salarials.

 

Anar al contingut