Peng Shuai, desapareguda després de la seva denúncia
Peng Shuai, desapareguda després de la seva denúncia
Tenis

La tenista Peng Shuai, desapareguda després d'acusar d'abusos sexuals l'exvicepresident de la Xina

Algunes fonts apunten que es podria haver exiliat als Estats Units, després que fa uns dies denunciés a les xarxes socials que l'exvicepresident Zhang Gaoli l'havia forçat a tenir relacions sexuals durant 10 anys

Joan FerranActualitzat

Des que Peng Shuai va commocionar el món de l'esport fa uns dies, ningú sap res de la tenista xinesa. I això que és un referent al seu país: va ser número 1 del circuit de dobles i acumula 23 títols en la seva carrera, malgrat que ara ocupa la posició 191 del rànquing. La tenista va acusar el vicepresident de la Xina Zhang Gaoli d'haver-la forçat a mantenir relacions sexuals durant els últims 10 anys. Shuai va penjar el missatge de denúncia a la xarxa social Weibo, però el text va desaparèixer al cap de pocs minuts. Tot apunta que va ser per la intervenció de la censura xinesa.

Ara, segons el diari Le Monde, Peng Shuai podria haver-se exiliat als Estats Units, però tampoc no hi ha confirmació oficial. Fins i tot hi ha veus més pessimistes sobre el que li hagi pogut passar, ja que el silenci és el que planeja sobre la seva figura i també a les seves xarxes socials.

Anar al contingut