Waterpolo

La selecció espanyola de waterpolo empata davant Montenegro (7-7) i acaba primera de grup

Un empat en una lluita sense concessions amb regust a victòria per a la selecció espanyola.

Joan Ramon VallvéActualitzat

La selecció espanyola masculina de waterpolo ha aconseguit de manera agònica classificar-se primera del seu grup del campionat d'Europa, que es disputa a Barcelona. L'equip espanyol, format gairebé de manera íntegra per jugadors catalans, ha pogut empatar a 7 amb Montenegro i s'ha assegurat la primera plaça gràcies a tenir una millor diferència de gols que el rival d'avui.

Inici fulgurant de Montenegro amb un encertadíssim Alexander Ivovic, autor de quatre dels cinc primers gols del seu equip. La resposta arribava amb dues grans rematades de Felipe Perrone. L'equip de David Martín no estava fi en atac, però, a l'altra banda de la piscina, el porter Dani López Pinedo estava molt inspirat. Al seleccionador David Martín un jugador l'ha deixat xop. Però la pitjor part se l'emportava el boia, Roger Tahull, amb la seva lluita sense treva contra la defensa montenegrina. Els balcànics arribaven al descans dominant de dos, 5 a 3.

El tercer quart ha estat del combinat espanyol. Dos gols de Roger Tahull i un altre de Granados han capgirat el resultat i s'han posat per primer cop al davant en el marcador. (5-6)

Montenegro ha remuntat en els últims vuit minuts, però l'empat servia al conjunt de David Martín per ser primers del grup i, en els últims segons, el gol d'Àlex Bustos ho certificava i els envia directament als quarts de final, dimarts que ve, sense haver de jugar els vuitens aquest cap de setmana.