Aquest serà el recorregut de la rua dels campions
Aquest serà el recorregut de la rua dels campions
Barça

La rua dels campions ja té recorregut

El recorregut del bus amb els jugadors del Barça començarà a partir de les 18 hores al World Trade Center i acabarà a la plaça Doctor Ignasi Barraquer

Actualitzat

Aquest dilluns, a partir de les 18 hores, tindrà lloc la rua dels campions de Lliga i Copa 2017/18 pels carrers de la ciutat de Barcelona. En directe per TV3.


La desfilada amb l'equip començarà al World Trade Center (C/ de Barcelona) amb l'habitual bus descobert, que farà un recorregut d'una hora i mitja aproximadament, i que passarà per la plaça Drassanes, l'avinguda del Paral·lel, la ronda de Sant Pau, el carrer Comte d'Urgell i l'avinguda de Sarrià, on s'acabarà el trajecte davant la plaça Doctor Ignasi Barraquer.


Durant el trajecte hi haurà tres punts d'animació preparats amb banderes, confeti, música ambient i pantalles led que estaran ubicats a l'inici de l'avinguda del Paral·lel, a la ronda de Sant Pau amb l'avinguda del Paral·lel, al carrer Comte d'Urgell amb l'avinguda de Roma i a l'avinguda de Sarrià amb l'avinguda Josep Tarradellas.

 

Anar al contingut