Neymar, Mbappé i Cavani celebren un dels gols que el PSG ha marcat al Bayern de Munic (Reuters)

Un PSG estel.lar goleja el Bayern i la Juventus envia l'Olympiacos a la cua del grup del Barça

A banda de l'Sporting de Portugal-Barça i de l'Atlètic de Madrid-Chelsea, la jornada de Champions ha tingut altres partits espectaculars

Un PSG estel.lar goleja el Bayern (3-0)

Victòria convincent del París Saint-Germain, amb una connexió brillant entre les seves tres estrelles, Neymar, Mbappé i Cavani, ben assistits per Dani Alves, l'autor del primer gol. Cavani, que ha firmat el 2 a 0, i Neymar, que ha tancat el marcador, han escenificat les paus.

La Juve supera l'Olympiacos (2-0)

Higuaín i Mandzukic han estat els autors dels gols que han donat la victòria a la 'Vecchia Signora' davant dels grecs. Amb aquest triomf, els de Massimilano Allegri es posen empatats a punts amb l'Sporting de Portugal en el seu grup.

El Manchester United goleja el CSKA de Moscou (1-4)

El Manchester United ha golejat a domicili al CSKA de Moscou per un gol a quatre. Els de José Mourinho no han tingut rival i s'han imposat amb molta claredat als russos, que han mostrat una alarmant feblesa defensiva. El United, amb dues victòries en dos partits de competició, se situen líders en solitari del grup A de la Lliga de Campions.

Repòquer de gols del Basilea davant un fluix Benfica (5-0)

El Basilea ha guanyat el Benfica per cinc a zero en la segona jornada del grup A de la Lliga de Campions. Els suïssos s'han imposat amb molta comoditat davant d'un rival, el Benfica, que encara no sap què és puntuar en aquesta competició. El Basilea se situa segon de grup, empatat a punts amb CSKA de Moscou, que avui ha estat golejat pel United de Mourinho.

Primers punts del Celtic a costa de l'Anderlecht (0-3)

El Celtic de Glasgow ha sorprès l'Anderlecht a Brussel·les i deixa els belgues sense cap punt. Els escocesos han aprofitat les errades defensives dels locals i s'han imposat amb gols de Griffiths, Mbodji en pròpia porteria i Sinclair.

La Roma pateix per superar el Qarabag (1-2)

El primer partit d'aquest dimecres de Lliga de Campions ha començat abans del que és habitual a causa de l'escenari: El Baku Olimpiya Stadionu, a l'Azerbaidjan. La Roma ha suat de valent per imposar-se al rival més feble del seu grup, el Qarabag (1-2).

El partit ha començat molt plàcid per als visitants. Al minut 7, Manolas ha avançat l'equip italià i, pocs minuts després, Dzeko ha fet el segon gol. Però els azerbaidjanesos no s'han arronsat i Henrique ha escurçat distàncies abans del descans. A la segona part, els romans han intentat eixamplar el marge en el marcador però el Qarabag s'ha tancat en defensa.