Futbol

La Reial Societat celebra el seu retorn a Primera guanyant el Vila-real (1-0)

Un gol de Xabi Prieto a la segona part va servir a la Reial Societat per guanyar el partit en el seu retorn a Primera. Els de Sant Sebastià, esperonats pel seu públic, van dominar el joc a la primera part, però no van poder marcar. A la segona, el gol de Xabi Prieto va fer justícia al millor joc dels donostiarres. Per la Reial Societat, va debutar l'exespanyolista Raúl Tamudo, que va sortir a la primera part. En altres partits de la jornada, Osasuna i Almeria van empatar a zero en partit disputat al Reyno de Navarra. També van empatar a zero el Deportivo i el Saragossa a Riazor.

Actualitzat
Reial Societat, 1 - Vila-real, 0

Sant Sebastià va tornar a veure un partit de Primera. La Reial Societat va debutar a Anoeta davant el seu públic enmig d'un ambient espectacular. Després d'un inici dubitatiu, els donostiarres es van fer amb el partit i van disposar de les millors ocasions. Primer, el lateral Carlos Martínez va rematar un córner prop de la porteria defensada per Diego López. Posteriorment, el mateix porter del Vila-real va refusar una falta llançada pel jugador de la Reial Societat. El Vila-real va despertar en els minuts finals de la primera part i va estar a punt d'obrir el marcador amb una clara ocasió de Rossi.

La Reial va sortir embalada a la segona part. I després de dues claríssimes ocasions, Xabi Prieto va avançar els de Martín Lasarte aprofitant una brillant jugada de l'equip "txuri urdin". El Vila-real es va estirar buscant la igualada, però la Reial es va mantenir sòlida. En els últims minuts, els de Martín Lasarte van patir per aguantar el resultat davant un Vila-real abocat a l'atac. El marcador, però, ja no es va moure. Primers tres punts per a la Reial Societat en el seu retorn a Primera. L'exespanyolista Raúl Tamudo va disputar els primers minuts de la temporada amb el seu nou equip.

Deportivo, 0 - Saragossa, 0

El Dépor i el Saragossa van empatar a zero en el debut dels de Lotina a Riazor. En una primera part molt fluixa, el Deportivo no va poder dominar el joc davant un Saragossa més ordenat i que sortia amb ràpids contraatacs. Una clara ocasió per a cada equip va ser el trist bagatge en aquests primers quaranta-cinc minuts. A la segona part, l'equip de Lotina es va estirar i va dominar el partit de forma clara. Primer Guardado i després Colotto van poder desnivellar el partit. Però el Saragossa no va perdre la cara al partit i va estar a punt  d'avançar-se en el marcador. El davanter aragonès Marco Pérez, quan només havia d'empènyer la pilota, va xutar fora incomprensiblement. Cap equip va ser capaç de desfer la igualada i el partit va acabar amb un just repartiment de punts.

Osasuna, 0 - Almeria, 0

En un matx molt gris, Osasuna i Almeria van empatat a zero gols en partit disputat al Reyno de Navarra. L'equip de Camacho no va poder superar un ordenat Almeria. La primera part va ser molt igualada i amb domini altern. Fins i tot el joc va ser equilibrat quant a les ocasions: dues de clares per a tots dos equips. A la segona, tot i els canvis efectuats per Camacho, cap equip va ser capaç de moure el marcador. Tot i posar-hi més intenció, l'Osasuna no va poder doblegar l'Almeria. Primera ensopegada a casa de l'equip de Camacho davant un presumible rival per mantenir la categoria.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut