Jules Bianchi, encara no fa un any al G. P. de Mònaco. (Reuters)
Motor

La recuperació de Jules Bianchi no evoluciona de la manera "desitjada" segons el seu pare

El pilot francès encara lluita per recuperar-se de les lesions neurològiques que es va fer al Japó a l'octubre passat

Actualitzat

El pare de Jules Bianchi, el pilot que va tenir una greu lesió cerebral a l'octubre al Gran Premi del Japó de Fórmula 1, ha admès avui que l'evolució neurològica del francès no és tan bona com els agradaria. "Ens trobem en una situació d'estancament perquè l'evolució neurològica de Jules no és la que ens agradaria que fos", ha indicat Philippe Bianchi en una entrevista a Canal + França.

A causa del mal estat de la pista, amb molta aigua acumulada a l'asfalt per la intensa pluja que va acompanyar la disputa de tota la cursa, Bianchi, de 25 anys, va perdre el control del seu Marussia, que va acabar impactant violentament contra una grua que, al seu torn, estava retirant el Sauber de l'alemany Adrian Sutil.

"Cada nit dormim amb el telèfon al costat i quan ens llevem al matí pensem en la vida de Jules, però també en la mort. Estem obligats a fer-ho en una situació en què sabem que li poden passar moltes coses", va afirmar el pare.

Philippe Bianchi va dir que no està segur que neurològicament el seu fill se'n surti en plenes facultats, però ha subratllat que manté l'esperança mentre sigui viu. "Totes les persones que pensen en ell li donen energia i crec que ell ho nota. És molt bonic. Estem molt agraïts per tots el missatges perquè Jules no era Michael Schumacher".

Philippe va recordar que fa un any, al Gran Premi de Mònaco, en què va puntuar, el seu fill va viure un dels millors moments de la seva carrera. "Crec que va ser la culminació per a Jules, el seu somni era puntuar a la Fórmula 1 i ho va aconseguir amb Marussia", va afegir el pare, que es va alegrar d'haver estat amb ell a Montecarlo i d'haver estat el primer a qui el seu fill va abraçar acabada la cursa.

Anar al contingut