Recull de portades del dia parlant de l'eliminació del Barça
Barça

La premsa qualifica de forma variada l'eliminació del Barça

La premsa catalana reconeix l'esforç del conjunt blaugrana tot i l'eliminació davant la Juventus mentre la de Madrid en fa escarni

Actualitzat

Aquest dimecres el Barça va caure eliminat dels quarts de final de la Champions League contra la Juventus. El conjunt de Luis Enrique havia de remuntar per segona vegada una eliminatòria, però aquesta vegada no va haver-hi èpica.

De totes maneres, la premsa catalana ha reconegut l'esforç del conjunt blaugrana. El diari "Sport" ha ressaltat en portada l'orgull del conjunt blaugrana amb una foto de Neymar i ha titulat: "Adéu amb orgull". En les portades interiors, també ressaltava: "Sang, suor i llàgrimes".

En la mateixa línia titula la seva portada el "Mundo Deportivo" i repeteix el mateix titular que l'"Sport". El que es desmarca és "L'Esportiu", titulant amb un "Dura realitat".

La premsa madrilenya fa un tractament diferent del partit d'ahir i qualifica l'eliminació de "Petardazo" en el cas del diari "As" i, "Quatre boles i un funeral" al diari "Marca", fent referència al sorteig de semifinals de la Champions i a l'eliminació del Barça. Tots dos ressalten el mèrit en defensa de la Juventus, que va saber frenar les jugades d'atac del Barça sense encaixar ni un sol gol.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut