Lliga de Campions

La premsa mundial elogia el joc superlatiu del Barça de Guardiola a la final de Wembley

Elogis, elogis i més elogis. Els aficionats del Barça que s'hagin apropat aquest diumenge al matí al quiosc hauran pogut comprovar com la premsa, de forma unànime, es rendeix al joc superlatiu del Barça de Guardiola. Tots els diaris d'arreu del món han esgotat en les seves edicions d'avui els elogis cap al Barça després de la seva brillant victòria contra el Manchester United, a Wembley, per 3-1, a la final de la Lliga de Campions, i també s'han rendit a la màgia de Leo Messi, elogiat de forma unànime pels diaris britànics.

Actualitzat
Els diaris espanyols, sense distinció d'esportius o generalistes, han esgotat en les seves edicions d'avui els elogis superlatius cap al Barça de Pep Guardiola. La premsa esportiva madrilenya, després d'una intensa campanya de desestabilitazió contra el conjunt blaugrana, s'ha rendit al campió d'Europa. "El futbol espanyol segueix al cim del món", indica l'avanttítol de l'"As", que a tota pàgina titula "Superbarça", sobre una foto amb tota la plantilla del club posant amb la copa d'Europa sobre la gespa de Wembley. "El Manchester va durar deu minuts" i "Exhibició del tiqui-taca i de Messi" en són altres titulars.

"Futbol!... Club Barcelona!" és el gran titular del "Marca" sobre una instantània de Messi aixecant eufòric l'"orelluda". També destaca a la seva primera pàgina "l'antològic bany als 'diables vermells'" i que "els blaugranes empaten a quatre títols amb l'Ajax i el Bayern i només estan per darrere del Liverpool (5), el Milan (7) i el Madrid (9)".

A la premsa catalana, com no podia ser d'una altra manera, l'equip blaugrana també acapara totes les portades. "Mundo Deportivo'" titula, sobre un primer pla de Messi besant el trofeu de la Copa d'Europa: "Campions!", i diu que és "la quarta per al Barça, el millor equip del món". "El Barça va guanyar el Manchester a Wembley amb una altra exhibició de futbol per a la història" i "golassos de Pedro, Messi i Villa, detallàs amb Abidal i festa total blaugrana" són els seus dos principals titulars.

L'"Sport" duplica la portada per engrandir la foto de Messi besant la copa i titula "El millor de la història" i fa diversos titulars: "El Barça guanya la seva quarta Champions amb un Messi espectacular" i "3-1, el Barça va passar per damunt del Manchester amb gols de Pedro, Messi i Villa".

"El Barça toca el cel a Wembley" titula "El País" en portada sobre una foto de l'equip celebrant a la llotja de Wembley el títol conquistat. "Un gran Barça aconsegueix la seva quarta Champions" és el titular de primera pàgina d'"El Mundo", que titula la seva crònica amb "L'obra mestra d'una època".

La premsa britànica es rendeix a la màgia de Messi

La màgia de Lionel Messi "enfonsa" el somni del Manchester United després que el Barcelona, el club europeu de "somni", va guanyar ahir a la nit a l'estadi de Wembley la final de la Copa d'Europa, destaca avui la premsa britànica. Els diaris porten àmplies fotos de Messi, elegit el millor jugador del partit, al qual qualifiquen de "Rei Lionel", "Messiah" (per "Messies"), "Messi, el mag" o "El millor jugador del planeta".

El dominical "The Sunday Times" titula en portada: "L'equip de somni d'Europa destrueix el United", i en la secció d'esports del rotatiu afirma: "Rei Messi", del qual diu que "el mestre va portar el Barcelona a la glòria de la Lliga de Campions".

"La màgia de Messi enfonsa el United" i "Simplement, els millors", titula el dominical "The Sunday Telegraph", i afegeix que el Barcelona va trencar el cor dels seguidors del United.
"Messi deixa per terra els somnis del United" és un altre titular del "Daily Telegraph", i afegeix que el Barcelona s'ha guanyat el dret de ser considerat un dels millors equips de la història del futbol.

"The Observer" titula que "La màgia de Messi enfonsa el Manchester United" i en la secció d'esports publica a tota pàgina una foto de Messi besant la copa d'Europa i amb el titular "Bravo, Barça".

"La màgia de Messi destrueix una altra vegada el United i confirma els catalans com els mestres d'Europa", assenyala. "Messiah", titula el "Sunday Mirror", i diu que Messi va demostrar per què és el millor jugador del planeta després que el Barcelona va superar el millor d'Anglaterra per guanyar la Copa d'Europa.

"El rei Lionel" i "Fergie (Ferguson) no va poder parar els mestres espanyols" són els titulars del "Sunday Express", que assenyala que el Barcelona es va coronar campió d'Europa gràcies al millor jugador del món. "Messiah" és també el titular del "News of the World", que considera que el millor jugador del planeta va destruir el United.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut