Futbol

La Ponferradina frena el Girona a El Toralín amb un doblet d'Iván Moreno (2-0)

El Girona ha confirmat que lluny de Montilivi està baixant molt el rendiment des de l'inici del 2013. El conjunt de Rubi ha fet un mal partit a El Toralín i ha caigut derrotat davant una Ponferradina que s'ha emportat merescudament la victòria. Iván Moreno, autor dels dos gols del matx, ha estat el botxí dels gironins, que tot i la derrota es mantindran una jornada més en zona de "play-off" d'ascens.

Actualitzat
El Girona ha confirmat que lluny de Montilivi està baixant molt el rendiment des de l'inici del 2013. El conjunt de Rubi ha fet un mal partit a El Toralín i ha caigut derrotat davant una Ponferradina que s'ha emportat merescudament la victòria. Iván Moreno, autor dels dos gols del matx, ha estat el botxí dels gironins, que tot i la derrota es mantindran una jornada més en zona de "play-off" d'ascens.

La Ponferradina ha trencat una ratxa de quatre jornades sense guanyar contra un Girona desconegut. Els gironins, que han començat donant bones sensacions sobre un terreny de joc en pèssimes condicions, han acabat cedint davant l'empenta dels locals. Iván Moreno, en el minut 20, ha inaugurat el marcador amb un cop de cap aprofitant la passivitat de la defensa gironina. I la sentència ha arribat en l'inici de la segona meitat, quan el mateix davanter de la Ponfe ha establert el definitiu 2-0.

Amb el marcador advers, el Girona ha intentat reaccionar i Rubi ha fet debutar un dels fitxatges del mercat d'hivern, Gerard Bordas, que no ha tingut gaire temps per evitar la desfeta del seu nou equip.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut