Luka Bogdanovic intenta robar una pilota al Baskonia (EFE)

La Penya lluita contra el Baskonia, però continua sense estrenar-se en la Lliga (83-90)

Els de Diego Ocampo, que han fet un bon partit, han acabat sotmesos en l'últim quart per un Baskonia liderat per Hanga i Larkin. La Penya suma la seva cinquena derrota consecutiva en la Lliga i continua enfonsada en l'última posició.

El Divina Seguros Joventut ha sumat contra el Baskonia la cinquena derrota consecutiva en la Lliga ACB i no acaba de trobar el camí (83-90). Els de Diego Ocampo han fet un bon partit, però la falta d'agressivitat en defensa l'ha aprofitat el Baskonia per agafar les regnes en l'últim quart i emportar-se el partit.

La primera part ha estat molt igualada entre tots dos equips, malgrat les diferències en la classificació: una quarta posició per al Baskonia, al costat de la dissetena i última que ocupa l'equip verd-i-negre, que encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada. La Penya ha arribat al final del primer quart només tres punts per sota (17-20), en un partit que ha anat pujant de nivell. El segon quart, molt igualat, ha acabat en taules (40-40). Ha estat un temps molt interessant, amb un Joventut molt seriós i amb molt bons números en el rebot, davant d'un Baskonia liderat per Hanga.

L'inici del tercer quart ha estat molt intens, amb bones accions de tots dos equips. El Baskonia ha començat a despuntar gràcies als triples de Larkin, Hanga i Akognon, i ha aconseguit la màxima diferència del matx fins al moment: 7 punts per sobre (55-62). La Penya ha aguantat l'embranzida de l'equip basc i s'ha plantat a l'inici de l'últim quart amb un 64-67 i el partit obert.

En l'últim quart, però, els de Diego Ocampo no han pogut frenar el Baskonia, que continuava anotant i aconseguint màximes diferències (73-84 a tres minuts del final). Les pèrdues de pilota i la falta d'agressivitat en defensa han condemnat el conjunt verd-i-negre. El partit ha acabat amb una tècnica a la Penya i el marcador clarament favorable als de Sito Alonso (83-90), i els aficionats locals s'han mostrat molt molestos amb el conjunt arbitral.