La Lliga, a punt per començar (Reuters)
Lliga Santander

La Lliga Santander 2107/18, a punt de començar: un Barça amb dubtes, l'Espanyol 2.0 de Quique, l'històric Girona...

El Leganés-Alabès d'aquest divendres obrirà la temporada

RedaccióActualitzat

La Lliga Santander ja és aquí. Aquest divendres a les 20.15, el Leganés-Alabès que es jugarà a Butarque serà el primer partit de la Lliga 2017/18, seguit del València-Las Palmas, que serà a les 22.15.

El Barça començarà la lliga contra el Betis, el diumenge a les 20.15, amb dubtes accentuats per la derrota en la Supercopa d'Espanya contra el Reial Madrid. Els blaugrana tenen les incògnites dels fitxatges que encara s'esperen, i per si això fos poc s'hi ha de sumar la baixa de Luis Suárez i Andrés Iniesta per lesió. El FC Barcelona s'enfronta a una temporada en la qual intentarà evitar que el Reial Madrid de Zidane repeteixi títol. Els blancs han arrencat la temporada guanyant dos títols, i en lliga s'hi estrenaran el diumenge a les 22.15, a Riazor.

El debut més esperat en lliga, però, és el del Girona. El club català s'estrenarà a Primera Divisió a Montilivi, davant l'Atlètic de Madrid, en un partit que passi el que passi serà històric, igual que la temporada. Els gironins s'han reforçat amb diversos jugadors cedits pel Manchester City i han mantingut peces importants de l'ascens per a il·lusionar tota una ciutat.

Pel que fa a l'Espanyol, s'estrena al Sánchez Pizjuán, el mateix escenari de la temporada passada, dissabte a les 22.15. Quique Sánchez Flores encara la seva segona temporada al capdavant del RCD Espanyol. Els blanc-i-blaus han de consolidar el projecte de Sánchez Flores, que en la pretemporada ha donat símptomes d'estar a punt per afrontar reptes importants.

Anar al contingut