Dybala, abans d'agafar l'avió cap a Barcelona (@juventusfc)
Lliga de Campions

La Juventus viatja a Barcelona amb Dybala recuperat i l'única baixa de Marko Pjaca

El jugador argentí està totalment recuperat del cop que va rebre a Pescara i ha entrat en una llista de 23 convocats amb l'única baixa del lesionat Marko Pjaca

Actualitzat

La Juventus s'ha entrenat aquest dimarts a les seves instal·lacions de Vinovo abans de viatjar a Barcelona, on dimecres jugarà el partit de tornada dels quarts de final de la Champions. L'equip piamontès té molt ben encarat el pas a les semifinals després d'haver golejat el Barça (3-0) en l'anada. A més, podrà comptar amb la seva estrella Paulo Dybala, que s'ha entrenat per segon dia amb total normalitat amb els seus companys.  

Després de la sessió preparatòria, el tècnic de la Juve Massimiliano Allegri ha donat una convocatòria formada per 23 futbolistes amb l'única absència del croat Marko Pjaca, baixa per lesió després de patir un trencament dels lligaments encreuats del genoll. 

La llista de convocats és la següent: 

Porters: Gianluigi Buffon, Norberto Neto, Emil Audero.
Defenses: Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Andrea Barzagli, Daniele Rugani, Mehdi Benatia, Stefan Lichtsteiner, Dani Alves, Kwadwo Asamoah, Álex Sandro.
Migcampistes: Sami Khedira, Miralem Pjanic, Claudio Marchisio, Mario Lemina, Federico Mattiello, Stefano Sturaro, Tomás Rincón, Juan Guillermo Cuadrado.
Davanters: Gonzalo Higuaín, Paulo Dybala, Mario Mandzukic 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut