Celine Herbin durant la primera jornada del Mediterranen Open Ladies
Golf

La francesa Celine Herbin, primera líder del Mediterranen Open Ladies a Sitges

La golfista francesa encapçala la classificació en solitari amb una targeta de 62 cops (9 sota par), amb dos d'avantatge sobre l'holandesa Anne Van Damm i tres respecte a l'escocesa Carly Booth

Actualitzat

La francesa Celine Herbin, amb una volta de 62 cops (9 sota par), lidera la classificació del Mediterranean Open Ladies al final de la primera jornada del torneig, del Circuit Europeu Professional femení, que ha començat aquest dijous al Club de Golf Terramar de Sitges. La jornada ha estat marcada per l'homenatge que les jugadores i el torneig han rendit a la memòria de la golfista cantàbrica Celia Barquín, assassinada fa uns dies als Estats Units.

A dos cops d'Herbin, amb una targeta de 64 (-7), s'ha classificat l'holandesa de 22 anys Anne Van Damm i tercera és l'escocesa Carly Booth, de 23 anys, amb 65 cops (-6). La sorpresa l'ha protagonitzat la jugadora olímpica índia Aditi Ashok, de 20 anys, quarta, amb una volta de 66 cops (5 sota), així com la jove jugadora i única amateur del torneig, la sud-coreana Selin Hyun, de 17 anys, que aquest any ha estat segona a l'Open de Tailàndia.

La seva volta de 67 cops (4 sota par) l'ha situat en cinquena posició, obrint una llista de deu jugadores, entre elles Azahara Muñoz, empatades amb aquesta mateixa targeta. Azahara Muñoz i Carmen Alonso són les espanyoles més ben classificades, compartint el cinquè lloc.

Anar al contingut