Hoquei patins

La "cullera-pala" de Marcos Blanqué, al top 3 de la 22a jornada de la Parlem OK Lliga

El toc suau per sota les cames d'Ivan Morales (Noia Freixenet), la mitja volta explosiva i definició amb una mà d'Edu Fernández (Senergy Sant Just) i la "cullera-pala" de Marcos Blanqué (Recam Làser Caldes), els millors gols de la jornada

Joan FerranActualitzat

Comencem el top 3 de la 22a jornada de la Parlem OK Lliga, amb el gol d'Ivan Morales, que va tancar la victòria del Noia Freixenet a la pista de l'Igualada Rigat (2-4). Morales no només s'escapa de manera excel·lent de la pressió local des de la tanca, sinó que també supera el porter igualadí amb un toc suau per sota de les cames. Quina classe i quina serenitat, Ivan!!

Amb el número 2, l'acció explosiva d'Edu Fernández en la victòria del Senergy Renovables Sant Just contra el Reus Deportiu Virginias (3-0). Amb 42 anys i sense una gran corpulència física, Fernández és capaç de regirar-se entre dos jugadors de forma explosiva i definir amb una mà, de baix cap amunt. Eterna joventut, Edu, eterna joventut!!!

I amb el número 1, la col·lecció de recursos de Marcos Blanqué (Recam Làser Caldes), a l'hora de xutar una falta directa contra el Garatge Plana Girona. Blanqué sembla que definirà de cullera i, en l'últim moment, canvia l'estic per definir de pala i enviar-la a l'escaire. Així de difícil, però així de senzill alhora! Els vallesans van aconseguir una victòria important per sortir de la zona baixa. 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut