Els jugadors de La Bruixa d'Or s'han fet la foto de família al teatre Kursaal de Manresa (@basquetmanresa)
Bàsquet

La Bruixa d'Or Manresa fa una festa amb els aficionats per celebrar la permanència a la Lliga Endesa

Els jugadors i l'equip tècnic han compartit amb els aficionats l'alegria per haver aconseguit evitar el descens en l'última jornada en una celebració que s'ha fet al pati del teatre Kursaal

Actualitzat

Aquest dimarts a la tarda s'ha fet a Manresa una festa per celebrar la salvació de la Bruixa d'Or. Els jugadors i l'equip tècnic han compartit amb els aficionats l'alegria per haver aconseguit evitar el descens en l'última jornada, ni més ni menys que amb una victòria a la pista del campió d'Europa, el Reial Madrid. La festa s'ha fet al pati del teatre Kursaal de la capital bagenca.

Després de dues temporades en què l'equip es va salvar als despatxos després d'haver acabat la Lliga en zona de descens, el club manresà tenia ganes de celebrar que, aquest any, la salvació s'ha aconseguit per mèrits propis. Un dels jugadors més eufòrics era Roger Grimau, que ara vol prendre's una setmana de descans abans de decidir el seu futur professional que passa per seguir jugant una temporada més a Manresa o retirar-se als seus 36 anys.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut