Atletisme

La baixa de Stephen Kiprotich situa Wilson Kipsang com a clar favorit de la mitja marató de Granollers

El kenià Wilson Kipsang serà la principal figura entre els més de 14.000 participants inscrits a la 28a edició de la Mitja Marató de Granollers d'aquest diumenge. El corredor té des del passat 29 de setembre el récord del món de marató, després de rebaixar la marca en 15 segons i situar-la en 2:03:23.

Actualitzat

El kenià Wilson Kipsang serà la principal figura entre els més de 14.000 participants inscrits a la 28a edició de la Mitja Marató de Granollers d'aquest diumenge. El corredorté des del passat 29 de setembre el récord del món de marató, després de rebaixar la marca en 15 segons i situar-la en 2:03:23. De fet, el kenià ha afirmat que "molt aviat el rècord del món baixarà de les dues hores".

El kenià pot batre el rècord de la Mitja de Granollers, aconseguit pel desaparegut Samuel Wanjiru el 2008, amb un temps de 59:26. Kipsang és un dels quatre homes del món capaços de baixar dels 59 minuts en la prova de la mitja marató. El gran absent en la cursa de la capital vallesana serà l'ugandès Stephen Kiprotich, campió olímpic de Marató a Londres 2012 i vencedor en la darrera edició de la Mitja granollerina. Tot i estar inscrit a la prova, Kiprotich ha estat baixa d'última hora a causa d'una lesió patida aquesta setmana.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut